ACE Algemeen Centrum voor Examinering

MSP Opleidingen is een erkend opleidingsinstituut ACE.

In het bijzonder vinden wij de erkenning van ACE van belang voor onze cursisten, omdat ACE bij het erkenningenbeleid de ervaring en bewezen kwaliteit van opleiden meeneemt in haar beoordeling.

Wij zijn erg blij met de kwaliteit van examinering van ACE. Dit geeft heel veel rust voor onze cursisten aan het eind van het opleidingstraject.

Over ACE

ACE Algemeen Centrum voor Examinering is opgericht in april 2009.

ACE is lid van de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE) en ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Doelstelling is het realiseren van kwalitatief goede examens binnen diverse vakgebieden, zoals Sportmassage en Verzorging, Sportzorgmasseur, Wellnessmassage, Ontspanningsmassage en Voetreflexmassage.
Bij het ontwikkelen van nieuwe examens zal ACE zich laten leiden door de ontwikkelingen in de markt en de behoeften vanuit de opleidingsinstituten.

ACE wil een klantgerichte en betrokken exameninstantie zijn met goede contacten met opleiders, examenkandidaten, brancheorganisaties en alle andere relevante actoren in de markt.

ACE is er trots op dat de door haar afgenomen examens gecertificeerd zijn door en beschikken over het keurmerk van Calibris Advies.
Calibris controleert, als onafhankelijke instantie, de examenprocessen en de examenproducten aan de hand van een uitgebreide set beoordelingscriteria.

Door haar examens vrijwillig te onderwerpen aan een externe kwaliteitscontrole, toont ACE aan haar klanten, dat zij te maken hebben met een integere en kwalitatief hoogstaande exameninstantie.